top of page

 

Behandlingar - Lisa Kock

Shamanbehandling

Vi jobbar med shamanska metoder med peruanskt ursprung. Vi är utbildade av och arbetar tillsammans med Four Winds Society och Alberto Villoldo. Hit till Ingarö kan du komma på en session som kan hjälpa dig att släppa taget om toxiska mönster som tar din energi i anspråk och i längden skapar ohälsa. I behandlingen fokuserar vi på de flödesstopp i den vitala livsenergin som hindrar dig från att verka i din fulla potential.

Vi avlägsnar tung energi och kan uppmärksamma dig på negativa band till situationer och människor som gör att du känner dig låst i ett visst känslomönster. Det händer att entiteter fäster vid energikroppen och skapar smärta, utmattning eller depression. Detta kan ofta påverkas med hjälp av dessa tekniker.

Pris för 90 minuter: 1 500 kronor

Terapeuter: Lisa Kock, Björn Branth

Zonterapi och hälsokonsultation

Genomgång av din totalhälsa samt behandling av fötter och underben som effektivt balanserar en rad fysiska besvär som kroppssmärtor, inflammationer, hormonella problem samt symptom från mage och matsmältning. Kan kombineras med mikrosystemsakupunktur, su jok-terapi och moxa för ännu bättre resultat. Rekommendation av örtmedicin samt näringstillskott ingår.

Pris för 90 minuter (första besöket): 1 200 kronor
Pris för 60 minuter: 850 kronor


Terapeut: Lisa Kock

Frekvensterapi

Genom frekvensterapi har du möjlighet att mäta överskott av bakterier, virus, svamp och olika parasiter i kroppen. Man kan genom att skanna bakteriernas egen frekvens mäta graden av till exempel borrelia, herpesvirus, candida eller störande patogena bakterier. Om mätningen visar på ett överskott av något som stör allmäntillståndet och i värsta fall skapar sjukdom, kan man behandla dessa genom att sända in elektriska signaler i kroppen med överensstämmande frekvens. Man kan samtidigt även behandla målinriktat med örter och näring för att nå bästa möjliga resultat.

Miljön i kroppen är väldigt viktig för att vi ska kunna hålla oss friska och balanserade. Om pH-värdet under längre tid är rubbat skapas en grogrund för sjukdomsalstrande mikrober, parasiter och virus. För att vi ska kunna hitta tillbaka till hälsa och harmoni behöver vi balansera kroppen som helhet med kost, näring och stresshantering. Vi kan påskynda processen om vi samtidigt eliminerar de störande inkräktare som parasiterar på oss, som vårt immunförsvar inte har kontroll över. Hos sjuka människor finns alltid ett överskott av negativa parasiter, bakterier eller virus som försvårar vår läkning.

Frekvensterapi kan vara effektiv vid bland annat. 

  • magproblem

  • hudproblem

  • virusutbrott

  • svampinfektioner

  • mögelangrepp i lungor och luftvägar.

Utöver att boka en session med frekvensterapi hos oss finns också möjlighet att köpa en egen frekvensapparat av oss för hembehandling, eller hyra en till ett förmånligt pris.

Pris för skanning och behandling, 90 minuter: 1 500 kronor
Pris för återbesök: 850 kronor
Terapeut: Lisa Kock

Telefonkonsultation 

 

Vi erbjuder en rad olika behandlingar skräddarsydda för just dig. Är du osäker på vilken behandling som passar dig så är det bara att boka in en telefonkonsultation med Lisa Kock där du förklarar hur du mår. Efter den så kan vi boka en tid för dig att komma och besöka oss på Ingarö 30 minuter från Stockholm. 

Telefonkonsultation 30 min: 300 kr

Sk%C3%A4rmavbild%202021-04-12%20kl.%2014

Behandlingar - Björn Branth

Ryggkonsultation 

Möte med specialistortoped och ryggkirurg Björn Branth som kan ställa diagnos och ge dig en behandlingsstrategi vid ryggsmärta. Du får förklaringar till orsaken bakom din smärta och hur du på bästa sätt kan komma tillbaka till rörlighet och gå mot läkning. Manipulationsbehandling ingår vid behov.

Hypnosterapi

Hypnosterapi är en terapiform där djup avslappning/trans används för att lösa problem genom att effektivt nå grundorsaken till problemet. Under behandlingen bearbetas detta och klienten kan komma till insikt. Metoden kan användas vid beroendeproblematik, viktproblem, ångest, depressioner och för att bryta andra destruktiva mönster. De flesta sjukdomar kan påverkas genom hypnosterapi, ibland väldigt snabbt. Du har hela tiden full kontroll och medverkar till resultatet.

Pris för 90 minuter: 1 500 kronor
Terapeut: Björn Branth

Regressionshypnos

Klassisk hypnosterapi som även innefattar tillbakablick i tidigare liv och bearbetning av mönster som skapats långt tillbaka i tiden. Djup avslappning/trans används för att lösa problem som ligger i det undermedvetna. Här kan du finna svar på de mer djupgående existentiella frågorna, såsom din livsmening, och oönskade beteenden och upprepade känslor som ligger i vägen för ditt välmående. Du har hela tiden full kontroll och medverkar till resultatet.

Pris för 180 minuter: 2 500 kronor
Terapeut: Björn Branth

Sk%C3%A4rmavbild%202021-04-12%20kl.%2013
bottom of page