top of page

Flow Summit

Registrera dig idag helt gratis! HÄR: https://elopage.com/epl/GguFuqnvFWruyLLGpxwm

 

Kom i flow med 40 talare under 7 dagar – Online-eventet som erbjuder något för alla.

 

Äntligen är vi tillbaka! För fjärde året i rad hålls  Sveriges största online-event för personlig och andlig utveckling, flow!summit. Med ett helt smörgåsbord fullt av internationella och svenska talare får du ta del av inspiration, kunskap och praktiska verktyg så att du kan skapa det liv du går och drömmer om i vardagen. Det här är Sveriges enda online-event inom andlig och personlig utveckling, där du får ta del av experternas kunskap helt utan kostnad!

 

Vi erbjuder detta gratis eftersom vi VET hur viktigt det är att denna kunskap når alla i vårt avlånga land. Om vi alla får tillgång till fler verktyg och redskap för att leva vårt bästa liv, så kommer världen att bli en bättre plats att leva på. 
 

Nu kan du säkra din plats helt gratis för att vara med på denna resa mot transformation under en hel vecka.Kan du bara vara med en dag eller en timme – ingen fara – du kommer att få värde med dig hur mycket eller lite du än deltar. 

 

Flow!summit 2023: Säkra din plats gratis på detta online-event
 

Datum: 23-29 oktober 2023.

Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som kommer att lära dig hur du lever ett liv mer i flöde med dig själv och din omgivning.

 

Praktiska övningar och meditationer

Detta event är speciellt utformat för att ge dig både kunskap och praktiska verktyg för att hjälpa dig genom livets utmaningar så att du kan få mer flow i ditt liv!

Under dessa dagar kommer du att:
 

·       Få djup inspiration tillsammans med användbara övningar från experter från hela världen

·       Få tydliga instruktioner som kan hjälpa dig att finna mer harmoni, balans och ett rikare liv

·       Trigga igång djupgående processer i dig själv och lära dig lösa upp blockeringar i ditt liv

·       Hitta nya sätt att utforska ditt eget inre


 

Några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig:

- Kay Pollak
- Byron Katie
- Eckhart Tolle

- Lisa Kock

- Dr Joe Dispenza
- Kajsa Ingemarsson
- Deepak Chopra
- Diamantis Koukouvinos
- Howard Martin
- Gregg Braden
- Lina och Frida Karlsson
- Bruce Lipton
- Annika Telleus
- Alberto Villoldo  
- Micke Gunnarsson
- Gordon Smith
- Göran Boll


och många, många fler…
 

 

Missa inte chansen att säkra en av gratisplatserna till Sveriges största online-event med ett unikt koncept som alla kan ta del av!

 

Har du inte tid att vara med dessa datum? Inga problem! 
För dig som vill köpa loss allt material och ta del av det när du har tid istället.

 

Tycker du att det är svårt att sätta av tid under veckan men vill ändå ta del av materialet? Under event-veckan kommer du som är registrerad få möjlighet att välja att köpa loss hela flow!summit paketet till ett väldigt förmånligt pris. Detta paket är en fantastisk investering som du kan använda som en kunskapsbank att hämta kraft i under året. Förutom alla 40 talarbidrag på flow!summit så får du ta del av ytterligare bonusar så som The Work med Byron Katie, du får följa med på en visionquest online under en helg tillsammans med Lisa Kock, djupdyka i ämnet nyfikenhet och lära dig hur du kan vässa den med Ulrica Norberg och lära dig att tyda din astrologiska födelsekarta med Frida Karlsson…och mycket mer därtill. Missa inte höstens kraftpaket!

 

Registrera dig idag helt gratis! HÄR: https://elopage.com/epl/GguFuqnvFWruyLLGpxwm

bottom of page