top of page

FREKVENSTERAPI

Genom frekvensterapi har du möjlighet att mäta överskott av bakterier, virus, svamp och olika parasiter i kroppen. Man kan genom att skanna bakteriernas egen frekvens mäta graden av till exempel borrelia, herpesvirus, candida eller störande patogena bakterier. Om mätningen visar på ett överskott av något som stör allmäntillståndet och i värsta fall skapar sjukdom, kan man behandla dessa genom att sända in elektriska signaler i kroppen med överensstämmande frekvens. Man kan samtidigt även behandla målinriktat med örter och näring för att nå bästa möjliga resultat.

Miljön i kroppen är väldigt viktig för att vi ska kunna hålla oss friska och balanserade. Om pH-värdet under längre tid är rubbat skapas en grogrund för sjukdomsalstrande mikrober, parasiter och virus. För att vi ska kunna hitta tillbaka till hälsa och harmoni behöver vi balansera kroppen som helhet med kost, näring och stresshantering. Vi kan påskynda processen om vi samtidigt eliminerar de störande inkräktare som parasiterar på oss, som vårt immunförsvar inte har kontroll över. Hos sjuka människor finns alltid ett överskott av negativa parasiter, bakterier eller virus som försvårar vår läkning.

Frekvensterapi kan vara effektiv vid bland annat: 

- Magproblem

- Hudproblem

- Virusutbrott

- Svampinfektioner

- Mögelangrepp i lungor och luftvägar.

Utöver att boka en session med frekvensterapi hos oss finns också möjlighet att köpa en egen frekvensapparat av oss för hembehandling, eller hyra en till ett förmånligt pris.

 

Pris för skanning och behandling,

90 minuter: 1 500 kronor 


Pris för återbesök: 950 kronor


Terapeut: Lisa Kock

bottom of page