top of page

 
GROW A NEW BODY

Hälsa är mer än bara frånvaro av sjukdom. Genom att äta bättre, avgifta kroppen, träna, leva och tänka annorlunda kan vi påverka våra liv och känna oss lyckligare. Vi jobbar dagligen med patienter ur ett holistiskt perspektiv och behandlar kropp och psyke samtidigt. Vi ger förslag till livsstilsförändringar, kostreglering, träning, medicinsk yoga samt ört- och näringsmedicin.

Nu erbjuder vi också ett veckolångt detoxprogram där du kan omprogrammera kroppen för att öka förbränningen och aktivera de gener i cellerna som bidrar till hälsa och välmående. Programmet är till stor hjälp för dig som lider av kroppsliga eller psykiska besvär som mag-tarmproblematik, kroppssmärtor, hormonrubbningar, infertilitetsproblem eller depressioner. Det är också ett program för dig som bara önskar dig mer energi, en lättare kropp och en klarare hjärna.


Grow a new body program är skapat av David Perlmutter och Alberto Villoldo, som båda skrivit bestsellers om hur man avgiftar och uppgraderar kroppens alla celler, inte minst i hjärnan. David Perlmutter är specialist i neurologi med klinik i Florida där man använder dessa metoder för neurologiska sjukdomar, inklusive Alzeimers och Parkinsons. Alberto Villoldo är professor i psykologi och har ägnat större delen av sitt liv åt att studera shamanska healingmetoder för djup, bestående läkning. Han har startat en skola i USA som utbildar terapeuter i shamansk healing, och ett hälsocenter i Chile där man jobbar med den senaste forskningen kring kropp och hjärna.

Vår retreat i Costa Rica


Vi arbetar tillsammans med Alberto Villoldo med detoxprogram och healing och har även blivit ombedda att sprida kunskapen i Europa. Som ett led i det tar vi nu svenska grupper (max tio personer) till Costa Rica för att kunna genomföra programmet med maximalt stöd för varje individ. Vi lär ut ett antal enkla tekniker som skapar stora förändringar i människors liv.

I retreaten kopplar vi samman programmet i Chile med våra egna metoder och erfarenheter från skol- och alternativmedicin, healing och medicinsk yoga.
Vår utgångspunkt är både hur kroppen fungerar och hur vi via funktionsmedicin kan påverka kropp och energisystem både under och efter retreaten. Tanken är att du ska få med dig kunskap och verktyg hem som kan påverka ditt liv även framöver.

 

Detoxprogrammet: Kost, mineraltillskott, glutation och örter.


Behandlingar: Hälsokonsultation av oss i egenskap av läkare och naturläkare. Individuella råd för kost och näring. Massage och shamansk healing.


Föreläsningar: Detox och hälsa ur ett holistiskt perspektiv.


Medicinsk yoga: Daglig träning med avslappning och meditation.

Pris: 

Kost och logi: 12 000 kr 

Retreat: 14 000 kr 

Plats: Costa Rica, Punta Uva 

Nästa Detox-tillfälle i Costa Rica: 29e oktober-4e november 2023 (res dit 28e) (hem 5e nov)

 

Fördjupande arbete: Shamansk retreat påbörjas 6e november och avslutas 9e november för de som vill förlänga sin vistelse. (flyg hem 11e november). 

Pris för shamansk retreat: 12 000 kr 

Nästa Detox-tillfälle: Återkommer med aktuellt datum. 

Pris: 2900 kr 

bottom of page